w morde zbysia, przepiękne 
mankament : druty od transformatorów., dobuduj jakaś oprawe na trafa

mankament : druty od transformatorów., dobuduj jakaś oprawe na trafa

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Miałem dużo częsci swoich których nie uwzględniłem w projekcie.KAPRINT napisał:Koszty wyjątkowo niskie.
Wizualnie lepiej wygląda taki podział niż jedna większa obudowa z małymi lampkami, tak mi się wydaje :wink: Jednak możliwe, że gniazda wstawie. No chyba że się szybciej sprzeda :wink:zbyszek napisał:No i jeszcze ten kablek z tylu lecacy do wnetrz obu obudów (jak jest takie połaczenie to po co rozdzielać obudowy?ewentualnie zrobić jakieś gniazda)
Dzięki :wink: Światło setka z pokoju, ustawiłem tylko balans bieli, ale już pisałem że nie do końca jestem z tego zadowolony, bo białe tło nie scala się ze wzornikiem białego przez to że jak mi to już dj_zibi wytłumaczył nie jest przepalone.przemo-lukas napisał:Fotografie ładne. Używasz jakiegoś sztucznego źródła światła? "Słoik" kitowy?
USB DAC jest i to całkiem mały, miejsce jest żeby go zainstalować :grin: Szerokopasmówki też są, ale pozostawiają wiele do życzenia :razz:przemo-lukas napisał:Ale można by było pomyśleć o DACu na USB i jakiś szerokopasmówkach (TB?) I byłby ciekawy mini zestaw do komputera.