• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

EMINENCE Gamma 15 - 300W

wedlug mnie to monstrum przerznaczone jest wylacznie to estradowego suba. az 38cm srednicy- za wielkie na kolumne i do tego 82litry rekomendowanej pojemnmosci kolumny- masakra. masz ten glosnik czy sie dopiero zastanawiasz nad kupnem?

bład, gamma nie nadaje sie na suba!, gamma nadaje sie do konstrukcji 2way estradowej + jakis mocny sopran tubowy,APT 150 czy inne

jak sie uda i nie bedzie ciezko z kasa to zrobie takie estrady na potrzeby klubu

jak chcesz suba na estradowece to Delta 15 LF

dziejok napisał:
wedlug mnie to monstrum przerznaczone jest wylacznie to estradowego suba. az 38cm srednicy- za wielkie na kolumne i do tego 82litry rekomendowanej pojemnmosci kolumny- masakra. masz ten glosnik czy sie dopiero zastanawiasz nad kupnem?

Pośpieszyłem się i go kupiłem no i właśnie mysle teraz nad kolumną i sopranem do tego. I dlatego się pytam ludzi których się znają więcej odemnie

Dobry głosnik, ale złe źródło informacji. Jak powiedzial dragon swietnie nadaje sie do 2-way w konfigruacji gamma15 + APT150

Do suba glosniki z onaczeniem LF

Powrót