• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ES 300 w BR

Reakcji
0
Czesc! Macie jakies gotowe projekty obudowy do tego głośnika z BR? Chce jak najwiecej niskiego basu z impulsem na przyzwoitym poziomie.

[ Dodano: 2005-09-01, 12:06 ]
Skrzynia ma grac a aucie, sedan.

Pod nagłówkiem strony opcja szukaj.A jak za trudno to na głównej własne konstrukcje.Tak po lewo,niżej.

A tak powaznie - ma sens cos takiego ?
Teraz gra to dosyc dziwnie - dolu nie ma praktycznie w ogole. Cos mi sie wydaje ze wina nie lezy po stronie glosnika i obudowy ale wzmacniacza - 120 RMS.

Drodzy koledzy - to ze nie znam sie na akustyce nie oznacza ze jestem kretynem i mozna mi jechac.

A w sprawie głośnika - mam zamiar zrobic cos takiego jak Umberto czyli BR

Cos mi sie wydaje ze wina nie lezy po stronie glosnika i obudowy ale wzmacniacza - 120 RMS.
tiaaaaa....
dajesz temu bydlakowi 120w rms kiedy on na raz chapnie 300w czystej mocy na śniadanie a już o 10:30 rano w polsce jest znów głodny..
przeczytaj linka do pdf'a, zmień wzmak.
to tak jakbyś ty dziennie jadł jedna parówkę i popijał sokiem z rodzynki, chwatit..? niet!
pozdro

Powrót