• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

estradowka - nowa konstrukcja

No ładnie:) szkoda że my w szkole mamy dobry sprzęt jak by go nie było to już bym do dyrektora leciał sie pytać czy nie chce czegoś podobnego...:)

wykonczenie totalnie mi sie nie podoba :/ co do uzytych glosnikow to wiedziales jakie uzyc :)

koszt wykonania jednej kolumny 800 ??????? nie zaduzo to cos? za 800 zł to kupisz komplet tych glosnikow

:), no jak tak teraz wyliczam to tez mi sie wydaje ze niby cos duzo, ok 300zł na bude i wykonczenie..... /szt.
no ale mam na wszystko faktury i tak wychodzi niestety....
co do wykonczenia to rzecz gustu...:), ale mi tez sie zbytnio nie podoba hehe, szczegolnie te listwy no i siatka, ale fundusze tylko na tyle pozwolily, a laczenia materialu trzeba jakos dobrze zaslonic zeby nie oderwali w szkole.....

Wypasik. Mi sie podobaja :). Szkoda ze nie dwa niskotonowe juz bylby prawie ZEUS :(****

:), aluminium kupilem w sklepie z aluminium :), umnie w miescie jest specjalny sklep z kątownikami, roznego rodzaju, napewno w kazdym miescie jest cos takiego.... :)

Powrót