• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

FAQ - jakie pytania/odpowiedzi ?

wydrukowalem to i z ciekawosci przeczytala to moja dziewczyna... powiedziala ze zrozumiale i latwe w przyswojeniu...
ale ja mam jeszcze jedna uwage - nie marnuj tyle miejsca :???:
daj marginesy 10mm - 99% drukarek sobie z nimi poradzi ;)

pierwsza strone mi wczytalo i uz blad - przecinek na poczatku zdania :P
i to w kilku miescach :???:
no i te marginesy :P

Pawel ma racje :)... jak robic cos to porzadnie. Marginesy poprawilyby czytelnosc no i jest troche mniejszych niedorobek.

nie przesadzajmy, przecież czytelne jest wszystko...
no mówcie co jest nie tak to poprawie :wink:

yxzabc napisał:
marginesów nie zmieniam bo się rozwala wszystko, a fotki w wordzie to się ustawia jak....
no i dlatego jeszcze nie napisalem tutoriala - wkurzaja mnie fotki i rezygnuje szybko :???:

yxzabc napisał:
Pawel S., to się już nazywa upierdliwość
jakbys mial laserowke to bys zrozumial ile warta jest jedna kartka papieru :P

yxzabc, Nie chce być upierdliwy, ale jak piszemy arta to raczej staramy się go pisać samodzielnie, a nie słowo w słowo kopiować z innej strony, a przedewszystkim, to przynajmniej dajemy link skąd zostało skopiowane.

A dokłanie to mówie o tym http://audio.com.pl/faq/dlaczego-ni...ylone-przednie-scianki-czy-przyniesie-poprawe

http://www.strefa51.net/diy/tutorial_do_DIY.pdf
"Dlaczego niektóre kolumny mają pochylone przednie ścianki? Czy przyniesie poprawę
pochylanie do tyłu "normalnych" kolumn?"

No to yxzabc dales dupy niezle, jak diyaudio ma sie reklamowac plagiatem to szkoda gadac. Czy inne elementy tutoriala sa takze skopiowane z innych FAQow ?

heh nie mam nic do ukrycia, na początku tega artykułu jest zaznaczone że użyłem wiadomości nie tylko ze swojej głowy ale także z tego i innych forów.
są tam nawet wypowiedzi urzytkowników z elektrody.
przecież nawet sa tam też linki do innych artykułów z tego forum także więc nie wiem o co te pretensje.
znalazłem kilkoa ciekawych tekstów w sieci uznałem że są dobre i mówią prawdę więc wkleiłem.

Tak ale jak sie cos sygnuje własnym nazwiskiem/ ksywą jakis artykuł to wszystko co zostalo skopiowane powinno być oznaczone źródłem.

A zgoda autora jest? Bo bez tego nawet dobrze wytłuszczone źródło nie pomoże :D
A ja tworze FAQ, jak już wcześniej wspominałem... Mam już 4 strony A4 pełne tekstu :) Ale to na razie 1/3 tego co znalazłem w tym temacie (1/3 pytań...) Jak to skończę to, to pomyśle co jeszcze warto tam zamieścić... Może w tym tyg skończę :)

Powrót