Jak wypada UniAMP w tym starciu?
Który gra lepiej według Ciebie.
W święta będę miał czas, to posłucham więcej i coś skrobnę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak wypada UniAMP w tym starciu?
Który gra lepiej według Ciebie.
W święta będę miał czas, to posłucham więcej i coś skrobnę.
Od świąt trochę czasu minęłoudało Ci się zrobić porównanie?
Panowie potrzebuje pomocy bo już wysiadam, a kolejny raz szukać nie mam zamiaruNiech mi ktoś poda wartości elementów R26, R27, R28 i C17 bo chyba zaraz zwariuje... Na schemacie brak, na PCB z eagle też... ktoś mi może wyjaśnić o co tu w ogóle chodzi? (płytka z zamówienia)
Aha... chodzi o BG1![]()
Jestem już po dość dokładnym odsłuchu BG-ampa i jego różnych porównaniach z innymi posiadanymi sprzętami. ............. Ale...mimo tych zalet czegoś mu brakuje...czego? Tego nie wiem!! Podobnie było z GC nad którym wszyscy piali z zachwytu / tego też wypociłem/a mi, w nim, podobnie czegoś brakowało. Na codzień słucham jazzu.muz poważnej na wiekowej końcówce i Pre Denona /POA 2800,DAP 2500/i kolumnach MA S8 i wtym zestawieniu BG-amp na 1 parze bipolarów przegrał porównanie w każdym aspekcie. Co wcale nie znaczy że gra żle.
Może to kwestia przyzwyczajenia do pewnej sygnatury dźwiękowej Denona, spróbuj posłuchać BG-ampa przez jakieś dwa tygodnie, a potem podłącz Denona, może okaże się, że odczucia się zmienią.