• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

film + glosnik

esh0 moj kuzyn ktory mieszka w anglii ( ktory zalatwil mi prace ) w firmie ktorej pracuje jest na stanowisku inzyniera ( po politechniece GD ) od naprawde drogich maszyn i nie raz na ulicy jak i w pracy uslyszal te slowa, glownie to od poludniowych afrykanow i irakijczykow ktorzy sie trzymaja razem i gnoja polakow jak moga

PS moze mi ktos nie wierzyc ale ja tam bylem i doswiadczylem tego na wlasnej skorze rowniez

wisnia, a zarabia godziwie czy raczej nędznie, jak na swoje wykształcenie?

slam, może i o głośnikach, ale OT ciekawy ;) bynajmniej dla mnie...

gdyby zarabiał nędznie raczej by nie wyjechał:)
choć napewno zarabia mniej od anglików na podobnym stanowisku itp :/

anglik nie pojdzie do roboty za mniej niz 10funtow na godzine a kuzyn zarabia 500-600funtow na tydzien

kasa to nei wszystko ha ha ha ha ludzie ilu z was moze powiedziec cos o zyciu ilu dalo ono kopniaka w dupe ze musieli jesc ziemniaki bo nie bylo na nic wiecej prosze was jasne jak siedzi sie u mamusi na ganruszku albo chodzi do liceum
jak skonfrontujecie swoje idealistyczne poglady z zyciem prawdziwmy to wtedy bedziemy mogli porozmawiac kasa to nie wszystko ale bez pieniedzy zyc sie nie da wiec co uzyskujemy kasa=zycie

Oczywiście, że każdy ma do tego prawo... Tylko czy ktoś to prawo respektuje? Niezauważyłem...

Pieniądze szczęścia nie dają, ale spróbuj bez nich żyć.

A pamiętacie pewien polski film, którego tytuł świetnie pasował do naszego tematu:
"Pieniądze to nie wszystko". W tym filmie w pewnej scenie rozwiesili transparent:
"Pieniądze to nie wszystko... ale wszystko bez pieniędzy to chuj"

panowie moze bardziej bolesny przyklad ale z zycia ilu z was chetnie zjawilo by sie na zlo cie w toruniu a ne maja kasy i wy mi mowicie ze pieniadze to nei wszystko hmmmm

nie wszytko ale beznich to nie zycie

Albo źle czytam, albo nie widzę posta, w którym by było napisane, że pieniądze to nie wszystko Lukaszu ;)

A co do zlotu...co tu pisać :(

Powrót