• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Filmy z pracy waszych "kolumn-subów"

• Autor wątku Autor wątku bass
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Wpadłem na taki pomysł aby umieścić temat o tym jak pracują wasze głośniki w subach kolumnach itp :smile: Umieszczajcie tu linki do filmików własnych diy gdy pracują :grin:

Pozdro!

Z tego co ja sie orientuje to na tym forum nie ma tendencji do podniecania sie z tego powodu że membrana sie wychyla...

Gdzies na elce widziałem taki post :) ja nie widze nic dziwnego w takim fakcie ze membrana sie wychyla lub a bass-refleksu dmucha :) a jesli chce zobaczyc jak pracuje jakis glosnik jest.... YOUTUBE :P nie zasmiecajmy forum nie robmy z niego drugiej elektrody :)

JA zapodam zdjęcia mojego wzmacnaicza jak pracuje... bedzie kilka fotek" praca z moca Pout=1W, drugie 10W i tzrecie 100W...

Powrót