Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ostatecznie planujesz udostępnić taki filtr dla forumowego zamówienia?
Ustawiam się w kolejce po ten filtr [emoji3]
W sumie bez większych różnic między filtrem typu o liniowej fazie a minimalno fazowym. W odsłuchu na pewno będą![]()
Czy już się udało posłuchać? Jest różnica?
Zaraz będzie zakaz tworzenia nowych projektów
Dopiero co AD1865 się nasłuchałem, a tu wyglada ze trzeba coś innego montować.. ;p
No pięknie. Ja na słoneczku i plaży a ty przy monitorze. Ciut niedobre to dla ciebie !
Piszę się na układzik![]()
dzie chwila to przetestuję na żywym TDA1541A, ale raczej na pewno będzie śmigać Nie ma możliwości dodania obsługi TDA1541A do głównej wersji (16-krotna interpolacja), więc finalnie będą dwa opisu do tego projektu (16-krotna interpolacja oraz 8-krotna interpolacja z innym formatem wyjściowym dla 16-bitów, więc w praktyce ta wersja jest dobra tylko i wyłącznie dla TDA1541A).
Ja nawet mając urlop rozluźniam się myśląc o projektach![]()
Clock Multiplier / Jitter Reduction – Generates a Low Jitter 6 - 75 MHz Clock from a Jittery 23 kHz to 30 MHz Clock Source
The CS2300-03 is an extremely versatile system clocking device that utilizes a programmable phase lock loop. The CS2300-03 is based on a hybrid analog-digital PLL architecture comprised of a unique combination of a Delta-Sigma Fractional-N Frequency Synthesizer and a Digital PLL.
This architecture allows for generation of a low-jitter clock relative to an external noisy synchronization clock with frequencies as low as 23 kHz.