• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Finansowanie Forum

Reakcji
0
Szukałem informacji na temat tego z czego utrzymuje się Forum i nic nie znalazłem. Nie chodzi mi o to żeby kogokolwiek rozliczać z jakichkolwiek pieniędzy tylko dla mnie jest dziwne że właściciele/administratorzy nigdzie nie umieścili żadnego linku do konta. Utrzymanie takiego forum musi kosztować więc kto to utrzymuje? Dla czego nie jest zbierana dobrowolna składka na utrzymanie forum? Ja mam w zwyczaju wspierać inicjatywy z których korzystam, chociaż jak by opłata była obowiązkowa (np. przy rejestracji) to pewnie bym zamknął przeglądarkę i nie wrócił.Jeszcze raz podkreślam że nie mam złych intencji tylko chorą ciekawość.

Myślę że więcej osób by chciało wiedzieć a może i wspomóc forum. Poza tym zapytać można a administrator nie musi odpowiadać.

zbiorka kasy byla tylko na zakup mechanizmu forum
ja oplacam domene, tomek funduje serwer - to wszystko
to nie jest rządowa strona zus ktora kosztowala 100mln zl :p

Kto pyta nie błądzi. A teraz każdy kto jest zainteresowany może sobie sprawdzić. Dzięki Paweł.

Powrót