Yoshi_80
Pan Paweł
Nie na temat...
Graj Mit ? | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Graj Mit ? | ![]() |
Gwoli ścisłości, firma to właśnie nazwa. Działalności gospodarczej. A jak masz nazwę, to w zasadzie jeszcze nic nie maszJa juz mam nawet nazwe mojej firmy
Gwoli ścisłości, firma to właśnie nazwa. Działalności gospodarczej. A jak masz nazwę, to w zasadzie jeszcze nic nie masz . Gdybyś miał biznesplan, to mógłbyś napisać "nawet". Ja swego czasu myślałem nad własną działalnością, opracowałem też biznesplan, wykonałem badania rynku, zidentyfikowałem konkurencję tzw. wewnętrzną i zewnętrzną, prognozy i tym podobne wymysły . Byłoby to coś poważniejszego i nie było niebezpieczeństwa, że nie wypali, bo tym, co udało mi się opracować, zainteresowane były większe firmy. Jednak nie otworzyłem i nie otworzę, bo nie widzi mi się pracować po 16 godzin na dobę, abstrahując od wszystkich problemów urzędowo-biurokratycznych, o których zapewne większość, myśląc o własnej działalności, nie ma pojęcia . To jest po prostu ostra harówka, stres i zero czasu na życie poza pracą, zwłaszcza na początku. Co nie, lklukasz? .
Jednak nie otworzyłem i nie otworzę, bo nie widzi mi się pracować po 16 godzin na dobę, abstrahując od wszystkich problemów urzędowo-biurokratycznych, o których zapewne większość, myśląc o własnej działalności, nie ma pojęcia. To jest po prostu ostra harówka, stres i zero czasu na życie poza pracą,
stres do tego stopnia, ze w szpitalu wyladowalemGwoli ścisłości, firma to właśnie nazwa. Działalności gospodarczej. A jak masz nazwę, to w zasadzie jeszcze nic nie masz . Gdybyś miał biznesplan, to mógłbyś napisać "nawet". Ja swego czasu myślałem nad własną działalnością, opracowałem też biznesplan, wykonałem badania rynku, zidentyfikowałem konkurencję tzw. wewnętrzną i zewnętrzną, prognozy i tym podobne wymysły . Byłoby to coś poważniejszego i nie było niebezpieczeństwa, że nie wypali, bo tym, co udało mi się opracować, zainteresowane były większe firmy. Jednak nie otworzyłem i nie otworzę, bo nie widzi mi się pracować po 16 godzin na dobę, abstrahując od wszystkich problemów urzędowo-biurokratycznych, o których zapewne większość, myśląc o własnej działalności, nie ma pojęcia . To jest po prostu ostra harówka, stres i zero czasu na życie poza pracą, zwłaszcza na początku. Co nie, lklukasz? .
Im ładniejsza strona internetowa tym bardziej gówniana firmaA swoją drogą, z taką stroną
a wiesz ile jest dobrych firm calkowicie bez strony
nie musze pisacJeszcze napisz, ze kosza hajs jak żyto na sprzedazy krajowych kolumienek![]()
Nie wiem, a skąd mam wiedzieć? hihihia wiesz ile jest dobrych firm calkowicie bez strony![]()
nie musze pisac
znam wlasciciela
Cytat Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
a wiesz ile jest dobrych firm calkowicie bez strony
Nie wiem, a skąd mam wiedzieć? hihihi
jak dla kogos swiat konczy sie na siedzeniu przed komputerem![]()
Da sie zyc, ale zeby to byl milionowy biznes to watpie.