• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Firma wykonująca płytki

Do projektu inżynierskiego zamawiałem płytki w prototypy.com i co do wykonanej płytki nie miałem zastrzeżeń. Teraz z kolegą projektowaliśmy pewien moduł, i został zamówiony chyba w właśnie w drukowane.pl (nie jestem pewien bo kolega zamawiał) więc też dam znać jak z ich jakością. Co do większych zamówień, to lutowałem 3 płytki zamawiane we wrocławskiej firmie elseko i do ich jakości rónież nie mam żadnych zastrzeżeń.

Odswieżam temat bo jest potrzeba. Czy oprócz firm wymieniionych w tym temacie, zna ktoś nowe sprawdzone firmy?

3lite też mi ostatnio polecał chinczyka, serio się bardziej opłaca niż w pl? Płatności u chińczyka z tego co widzę tylko paypal?

merkar - jakość OK z tym farba z górnej soldermaski wlewa im się do otworów i mają one mniejszą średnicę niż powinny (płytki jednostronne)

Powrót