• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

focal? morel?

Reakcji
0
witam. niedawno pisałem ze kcem poprawic jakosc brzmienia w moim samochodowym audio. pisałem o subie itp. i teraz mam pytanie. czy zestaw morel tempo 6 jest lepszy pod wzgledem kick-basu od focal acces a1 165?

Re: focal? morel?

holender7 napisał:
witam. niedawno pisałem ze kcem poprawic jakosc brzmienia w moim samochodowym audio. pisałem o subie itp. i teraz mam pytanie. czy zestaw morel tempo 6 jest lepszy pod wzgledem kick-basu od focal acces a1 165?

Pierw zacznij od poprawnego pisania '"kcem" !!!
A może poszukaj coś z RE ?

Re: focal? morel?

Pierw zacznij od poprawnego pisania '"kcem" !!!
A może poszukaj coś z RE ?[/quote]

Ooo, słuchałeś systemu RE? daj znać jak to gra? Słuchałeś RE-6 czy XXX-6?

Co do tematu. Nie miałem porównania ale jeśli chodzi o kick to dużo tutaj zależy od montażu i napędu. Specjalnie nie zamieniałbym systemu A na system B z podobnej półki cenowej.
Walcz z tym co masz.
PS. jaki wzmacniacz podpięty jest?

Pozdrawiam
Marcin

Marcy$ napisał:
Specjalnie nie zamieniałbym systemu A na system B z podobnej półki cenowej.
To samo ci już pisałem.
Jak chcesz słyszeć różnicę to musisz dorzucić trochę kasy.
A tak wogóle to ty byś był dobry klient dla zakładów car-audio. :wink:

to ze jestem dobrym klientem mowi mi dziewczyna bo ja szaleje na pkcie audio. podpiete jest pod audisona srx3. tak wiec co byscie polecili do 1000

Powrót