Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
djrobo napisał:jakby ktos byl zainteresowany Perelka to moge sprzedac 2kg za 50 zł !
i to wlasnie tutaj lubie :mrgreen:umberto napisał:Cholernie drogo
no zdruwko przedewszystkim ale czy henkel nie ściąga forniru podczas schnięcia niektyre kleje z tego co wiem ściągają fornir jak schną .Przemek napisał:W warunkach domowych tylko Moment Henkel. Podwójna warstwa na MDF i fornir i - pomimo że to klej kontaktowy - 24 godziny docisku sztangami, książkami, telewizorem czy akwarium...i efekt jest doskonały...a co najważniejsze - Moment nie posiada toluenu - czyli tego co tak daje w głowę w butaprenie...zdrowie przede wszystkim...
ventor napisał:http://www.allegro.pl/ite...ix_w_310ml.html
ja już próbowałem - za gęsty jest i wogóle się nie nadaje...greg00 napisał:no i klej moze sie nie rozprowadzic wszedzie, a przejsc przez fornir na druga strone, no ale dopóki ktos nie sprobuje nie bedzie wiadomo;
a konkretnie jaki ?Bo nitro to rozpuszczalnik.Pawel S. napisał:a kleil ktos moze na klej nitro?? dawno go nie widzialem ale jak na modelarni sie nim bawilem to byl bardzo dobry i co najwazniejsze twardy po wyschnieciu