witam, no wiec przykleilem na Vilok sposobem ktory mi powiedzial esh0 ( dzieki mu za to), tym sposobem polozylem fornir na jedna kolumne w ciagu jednego dnia ( oprocz jednej scianki, bo czekam na terminal i jeszcze tej scianki nie przykleilem do kolumny). wyszlo to calkiem niezle

. w srode bede lakierowal, jak skacze to pokaze zdjecia.
P.S.
NIE KUPUJCIE NIC W WW.ELEKTROLAND.COM.PL !! TO OSZUSCI, LICZA CHYBA TYLKO NA TO ZE KTOS IM NA KONTO KASE WPLACI I NIE BEDZIE MIAL WYJSCIA, BEDIZE MUSIAL CZEKAC, JA WYBRALEM ZAPLATE PRZY ODBIORZE NO I 1.5 TYGODNIA CZEKALEM NA PACZKE I DUPA, NAWET NIE CHCA MI ODPISAC CO SIE Z NIA DZIEJE :|. NIE POLECAM TEGO SKLEPU. PRZEZ NICH DOPERO WE WTOREK BEDE MIAL TERMINALE DO KOLUMN, ( W INNYM SKLEPIE ZAMOWILEM), A TAK TO BYM DZISIAJ LAKIEROWAL KOLUMNY, EHH....
[ Dodano: 2004-09-11, 16:50 ]
AHA, JESZCZE JEDNA REKLAME ZROBIE

. JAK BY KTOS CHCIAL KUPIC FORNIR I NIE WIE GDZIE, TO POLECAM SKLEP.
http://www.drewno-lux.com.pl/:), MILA OBSLUGA, PACZKA DOCHODZI DZIEN PO ZAMOWIENIU NO I W/G MNIE DOBRY FORNIR, I NIE DROGI Z TEGO CO CZYTALEM W INNYCH POSTACH. JA ZA DEBOWY PLACILEM OK 10ZŁ ZA M2

. (szerokosc ok 22-30cm)
POLECAM TEN SKLEP!!! NA STRONIE JESZCZE NIE DZIALA, ALE MOZNA SIE Z NIMI SKONTAKTOWAC PRZEZ MAIL BADZ TELEFON !
p.s.
to by byla na tyle, sorki ze duzymy literami

ale mialem capslock wcisniety jak pisalem i dopiero po czasie zauwazylem, a nie chcialo mi sie od poczatku tego pisac

.