Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dość mocno przyciemnia - tego wole uniknąć, lub przynajmniej minimalizować.Co do izolantu to na palisander dałem zwykły capon i działa bardzo OK.
Frez nowy, fornir przyklejony prawidłowo - mam nadzieję. Mimo to jeśli nie ma przeciwwskazań, to wolę rzucić podkład i pierwszą warstwę lakieru, dopiero frezować. No chyba, że są przeciwwskazania ku takiej kolejności prac, ale jak piszesz, że tak się robi ze sklejką przed docinaniem na wymiar, to pewnie i tu takich przeciwwskazań nie ma.Stosuje się takie lakierowanie ale raczej przed rozcinaniem formatek ze sklejki. Poza tym jak masz ostry frez i prawidłowo przyklejony fornir, to nic nie ma prawa się strzępić przy frezowaniu.
Łoł, świetna stolarka. Połączenie i kształty kwestia gustu, ale robota precyzyjna. Takiej roboty aż szkoda na modyfikowane forniru..Tak wygląda połączenie forniru. O ile palisander mogę delikatnie przyciemnić, o tyle część jasna chciałbym aby uległa przyciemnieniu w jak najmniejszym stopniu.