• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Deck PL

DeeJay_Sqter

forum deck NIE JEST o wzmacniaczach -> ewentualnie piszemy o KOŃCÓWKACH MOCY

forum deck NIE JEST o kolumnach -> ewentualnie piszemy tam o NAGŁOŚNIENIACH (czyt. scenicznych/studyjnych/klubowych systemach nagłośnieniowych ) - jeśli jest oczywiście z kim o tym pisać ( patrz nasze RULE )

orass . Cześć Sqterq . ja saddam jednak stont . nie mam czasoprzestrzeni na kolejne forum :D

Pozdrawiam ALL i bess otbioru ........... kszszszszt .

z wzmacniaczami masz rację (Zbyt się termin upowszechnił)

Co do kolumn to jednak pozostanę przy swoim...

Zapraszamy ponownie :) Bez odbioru.

miał być generatorem fali akustycznej o kształcie cylindrycznym. Oznacza to, iż energia dźwięku nie jest rozpraszana poza obszar obsłuchu - nie jest promieniowana w góre i w dół
ej ziomble ... czy to fakt ?? ;]
a tak pozatym to jesli chodzi o ten szprzet ... znaczy sklep to nigdy bym tam nawet systemu nie kupil ( igły ) ;p ziombel wystawia najdrosze mixy i kolumny i cdj i gramofony ... czy widziales zeby ktos mial tyle siana na twoj szprzecior ???
chyba ze kierownicy klubow siedza na neci i szukaj stron ze szprzetem ... heheheheheheehheheeh bk

a co do wojny to "wylzujcie sie " bo wy z nich szydzicia a oni z nas ... eheh ;]
z

[ Dodano: 2005-05-09, 11:45 ]
a ej czy ta skutecznosc suba nie jest troszke przesadzona ??!!??!!??!!
cabasse saturn 55 czy jakos tak ma skutecznosc 135 dB przy cenie 70kzł !!

Zdziwisz się ale ci powiem że deck.pl jest miejscem gdzie można niemalże najtaniej kupić różnego rodzaju sprzęt PRO. Taniej jest jedynie w zagranicznych sklepach i na allegro...

pozdro

no to nie wiem ... dlamnie tam jest zdziebko drogo mam inne dojscia do szprzetu po dobrych cenac wiec mi sie tak wydaje ;]

Powrót