• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Może kiedyś zrobię tuning fabrycznych kolumienek w warsztacie, bo sam trzymam się zasady by na TW nie dawać elektrolitów ani cewek rdzeniowych.

Od 17:00 do 17:23.

Hi-Endowe stopki + nazwa miejscowości na tapecie.
Przypadek?

W elektrolitach jest problem z parametrami, mam kilka nowych elektrolitów i nie trzymają one się specyfikacji, kond 10uF ma 14uF.

Panowie, jak tam u Was zaćmienie księżyca? :)
Ja mam świetny widok, ale fotki nie wkleję bo mam za słaby aparat w telefonie.

Aha, i jak by ktoś nie wiedział, to dziś mija 50 lat od misji Apollo 11 i startu rakiety Saturn 5 :)

Ostatnia edycja:
O Apollo mi wiadomo i nawet polskie studio stworzyło aplikacje na platformę Android w AR Apollo's Moon Shot można sobie zobaczyć w rozszerzonej rzeczywistości ;) a zaćmienie księżyca niestety nie jest mi pisane bo mam nocki :( Bubu

Od paru godzin słucham Zephyrów LE.
Jedno co mogę powiedzieć to to, że ino kupować głośniki i składać :)
Naprawdę fajne granie.
Ale nic dziwnego, Yoshi nie projektuje kolumn od wczoraj :)

Więcej napiszę jak założę temacik w dziale gotowych konstrukcji (tylko jakieś dobre zdjęcia zrobię).

Ciekawe co teraz dzieje się z tym sprzętem... sprzedany, czy nadal czeka zbunkrowany w tym magazynie.

Film dla ludzi o mocnych nerwach, dlatego wklejam tutaj, po 22-giej :biggrin:

Finał w 7:30min ;)

Obudowa z wioru, zero wzmocnień oprócz zasypanego tyłu.
Old school.

Ostatnia edycja:
Powrót