• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum schodzi na psy... Poziom spada z każdą godziną...

Reakcji
0
Z niemal każdą godziną poziom forum spada, jest pare topiców w złych miejscach , pare niedopuszczalnych postów którymi nie ma się kto zająć...
Wolna amerykanka...
Może nadszedł czas podjąć jakieś kroki zaradcze ? (tu ukłon w strone Administracji)

Może nadszedł czas podjąć jakieś kroki zaradcze ?

Buhahaha!!! I Ty w to wierzysz?Bo ja przestałem.Lataliśmy jak debile z wywieszonymi ozorami starając się pilnować porządku.Ty wyleciałeś ja dałem sobie spokój.Prawda jest taka że jesli sam gospodarz się nie interesuje to i pomagierzy rady nie dadzą.Powoli zaczynają się sprawdzać niedawne moje słowa.Jeden Pan się nie interesował,drugi nie ma czasu...gdzie tu sens?Lepiej zwolnić domenę.

najgorsze jest to ze bylo kilka osob chetnych do przejecia diy bardziej zwiazanych z tym forum... nie wiem dlaczego i na jakich zasadach przejal to Q.
od przejecia pojawil sie kilka razy i tyle. dal mode Umberto ktory sam jak poprzednio Takero walczyl... jak z wiatrakami.

moze wyjsc z inicjatywa przejecia forum? moze nie bedzie Q bardzo paazerny? chociaz czasami tak to wyglada....

jesli nie to wybrac nowych modow i starac sie o zwiekszenie ich wladzy/mozliwosci...

no i nakreslic jakis plan rozwoju... bo plakac sie chce.

właśnie nie rozumiem dlaczego akurat to Q przejął, ma przecież Audiomanie, to po co m DIYAudio.. Jak na razie to tylko tam widać jakiś rozwój choć i to nie za bardzo..

Według mnie to powinien, to mieć ktoś kto będzie się bardziej interesował, i kto nie pozwoli na to aby upadało, lecz będzie sie starał aby forum się rozwijało pełną parą..

Może w planach Q jest zamknięcie tego forum na rzecz Audiomani..

ta....

[ Dodano: 2007-03-04, 20:06 ]
teraz tylko pytanie czy bedziemy cos robic, dzialac, walczyc czy olewamy sprawe?

a są jakieś sposoby na odzyskanie władzy.. Ale w sumie jak by to zrobić, bo kto by się znalazł chętny na przejecie.. wiadomo, wiążą się z tym wydatki.. serwer, reklamy itp..

Ale może jednak ktoś by sie znalazł..

bo ja coś czuje że z tym pogrążeniem DIY , może okazać się prawda

kasa nie jest wielka, mozna w kilka osobo sie zrzucic... w zasadzie to forum jest w stanie samo na siebie zarobic.

mIKI napisał:
teraz tylko pytanie czy bedziemy cos robic, dzialac, walczyc czy olewamy sprawe?
rewolucja :grin: przewrót :grin:

Może narazie pogadajmy z Q ?
Bo kurcze , może za wcześnie na takie sądy:
kad napisał:
Może w planach Q jest zamknięcie tego forum na rzecz Audiomani..
??

Ludzie - spokojnie :)

proponuje poki co wyjsc z inicjatywa przejecia forum lub wyrwanie wiekszej kontroli nad nim.
do tego nowi moderatorzy minimum 3

trzeba wybrac jakiegos reprezentanta. ja z nim w zyciu nie gadalem;P
ktos ma z nim jakis kontakt?

nie no fakt.. najpierw to przydało by się z Q pogadać.., może za pochopnie snuję takie słowa..
ale Q już kawałek czasu temu przejął to forum i co zrobił..?? Nie za wiele..
a na Audiomani coś się dzieje..
Nom utrzymanie serwera to żąd 100zł miesięcznie.. Tak na oko..
do tego jakiś reklamy czy nawet dobrowolne składki, aby być niezależnym.. i może się uda..

[ Dodano: 2007-03-04, 20:17 ]
ja na moda się pisze...

Powrót