• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum visaton

Reakcji
0
Elo,

po moich perypetiach z Boxsimem (odnośnie parametrów przesunięcia woofera w przód/w tył, chciałem zadać pytanie na forum Visatona. Wydawało się nic trudnego (poza tym że trzeba pomieszać po germańsku)
No to co? No to siup login/email/password/lokalizacja i nagle pytanie po którym poczułem się jak lama :D

"Um beurteilen zu können, ob Ihre Registrierung seriös ist (Spam), beantworten Sie bitte folgende Frage: Worüber wird in diesem Forum hauptsächlich diskutiert?"
Co w tłumaczeniu googla:
W celu dokonania oceny , czy rejestracja jest godna zaufania (spam ) , proszę odpowiedzieć na następujące pytanie: Jakie jest omawiany głównie na tym forum?

No i co?
Visaton/Audio/Hifi/diy i jeszcze szereg innych słów po niemiecku...

Odpowiedź:
"Die Antwort auf die gestellte Frage war nicht richtig."

Poddałem się :biggrin:

Czuję się głupszy od szympansa. Czy zna ktoś odpowiedź ???? :flapper:

kuzwa przeciez to wpisywałem, chyba ze przez to ze z małej litery ?? :o w kazdym badz razie thnx i juz tam pedze :D

- - - - - aktualizacja - - - - -

no i popędziłem i dupa, wpisuje w odpowiedzi "Visaton" i mi pisze że nieprawidłowa :P

HA! :) a ja osioł wpisywałem Sprecher a tu Lautsprecher :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

P>S> Ciekawe ja z pomocą google translatora pójdzie mi opisanie problemu :)

Noooo, głośnik to lautsprecher :)
Ten wyraz jako pierwszy mi przyszedł do głowy, i az byłem zdziwiony ze go nie wpisałeś

mój niemiecki jest tak doskonały że skorzystałem z google translator i jego odpowiedzią na głośnik jest Sprecher więc wpaść na to wpadłem, tylko doradca był zły ;)
Spoko może znajdzie się jakiś poliglota mojego poziomu i mu się ten post przyda ;))))

Niemiecki jest specyficzny generalnie ;)

I podpowiedź nr 2 :D
Nie trzeba daleko szukać, na samej górze strony

3dess0fh5juz1hq3uwnx_1421442361.jpg

PS chociaz czasami pytania sa takie ze nie wiadomo co odpowiedzieć

Powrót