• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forumowe zamowienie wtyków bananowych Nakamichi (nr 3)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Pokaż fotki. Z resztą oceń sam jak z wykonaniem.
Ja w sumie będę potrzebował wtyków i mnie to obojętne co tam napisane jest. I tak w większości sklepach są droższe podróbki.

To są te same wtyki co z ostatniego zamówienia nie ma żadnej róznicy tylko napis.
Mi te wtyki jeszcze działają :D
Jutro zrobię fotki.

no w sumie racja jak tylko się napisem różnią to chyba nie ma co się męczyć tylko rozsyłać (skoro poprzednie to to samo co te tylko z innym napisem), ale myślę że by musieli się wypowiedzieć jeszcze inni

Jeżeli ktoś będzie miał "płaski dźwięk, bez średnicy" bo napis się zmienił, to jego problem. Jeżeli jakość jest jak poprzednio, a nikt nie narzeka, to po co zwracać.
Jestem za tym żeby wysyłać.

Jak nie kupie tych to będę musiał kupić inne więc myślę że jak nikt nie narzeka na tamte to będą ok.
Jestem za wysyłaniem

Ja powiem za siebie, nie widzę problemu, a jak nie zobaczę napisu nakamichi, to nie zachoruję.

Ostatnia edycja:
Dla mnie też nie ma problemu. Jak jakość jest OK to najważniejsze. A napis to sprawa drugorzędna.

Paczka doszła :)
widać po wykonaniu, że to chińczyki wykonane nie do końca dobrze
gwint jest trochę krzywo zrobiony przez co jeden wtyk mi się zaklinował i nie można było go odkręcić, trochę się namęczyłem z tym

Wielkie dzięki! Do mnie też doszło zgodnie z zamówieniem .
Jak na chińszczyznę to nie jest tak źle wszystko się skręca i rozkręca a nie tak jak u kolegi.
Jeszcze raz dzięki :)

Wielkie dzięki! Do mnie też doszło zgodnie z zamówieniem .
Jak na chińszczyznę to nie jest tak źle wszystko się skręca i rozkręca a nie tak jak u kolegi.
Jeszcze raz dzięki :)

Przy gwintach z dużym skokiem często jest możliwość złego wkręcenia (krzywego), jeden obrót i dalej nihuhu.

Do mnie też dotarło, dzięki. Wtyki są eleganckie, nie ma co sie spinac o napis Nakamichi. Na oko widać, że te wtyki są całkiem ok i nie powinny zaśniedzieć.

Dzisiaj odebrałem wtyki wszystko ok
Dzięki za zamówienie maxdila

Pozdrawiam Arczi

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót