• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Fotka zwrotki fx300

Reakcji
0
Moglby sie ktos takim artyzmem podzielic? Nie chce mi sie myslec nad ukladem elementow :)

ale dzisiaj ludzie sa leniwi :p

http://pawel.lutuje.se/zwrotnica fx-300.PDF
zwrotnicafx-300stx.jpg

fajne to mosz, ile ~ za elementy na dwie sztuki wychodzi?? bez plytek ofcourse

To ja pokażę swoją,może kolega nie widział:

Załączniki

• DSC07456.jpg
    DSC07456.jpg
    89.9 KB · Wyświetleń: 0
Nastepnym razem jedną odwróć nogami do góry :) ogromna zwrotka - ile elementów. Bardzo ciekawi mnie jak gra to fx300

hehe, prawda. Fajnie by było jakby jedna była od rewersu pokazana... Podsumowując obie zwrotki są śliczne i z każdej coś zapożyczę :)

btw ile czasu zajmuje polinkowi ustosunkowanie się do mailowego zamówienia komponentów? Czekam już drugi dzień na odpowiedź zwrotną... a co dopiero na części.

Wydaje mi się że twój email wylądował w spamie gdyż Polink odpisuje błyskawicznie.

Zamówienie załączyłem jako jpg. Pewnie dlatego poleciałem do kibelka. Wczoraj wieczorem podesłałem tekstową tabelkę i dziś rano w skrzynce czekało na mnie wszystko co trzeba :) Pewnie w poniedziałek będę miał części i sfinalizuję projekt KG-01 do końca tygodnia - yessss!

Powrót