Ładna pogoda więc lakieruję na dworze aby nie syfić w garażu.
Nie gazuje ci się lakier w słońcu podczas schnięcia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładna pogoda więc lakieruję na dworze aby nie syfić w garażu.
No bo za bardzo nie rozumiem czemu koniecznie chcesz robic podział na poziomie 1.7kHz i komplikować zwrotnicę.
Może wystarczy podział na poziomie powiedzmy 2,2kHz i efekt będzie taki sam, a zaoszczędzi się na elementach i robociżnie ?
Jeśli chcesz widzieć dlaczego autor robi podział na 1.7 kHz to przeczytaj cały temat . Nie robi tego wedle swego widzi misie .
Je śli chcesz zwrotnicę z innym podziałem to wykonaj ją sam albo poproś kogoś kto ma sprzęt i wiedzę aby ją wykonać.
Panowie spokojnie. Każdy kto tworzy zwrotnicę, robi ją pod swoje gusta. Tworzy, kreuje charki a w odsłuchu i tak może wyjść nieco inaczej niż planujemy początkowo... Stąd też pierwsze zwrotki przeważnie nie są stosowane jako finalne. Jeśli chcesz wiesiek niżej podział to droga otwarta, pomierz posłuchaj przedstaw i gra.do toopcool ... moja prosba nie była kierowana do Ciebie, więc nie widzę powodów abyś się wymądrzał
Schematów odsłuchanych było wiele. Natomiast "dopieszczona" zwrotnica była taka jaką pokazałem. Mogę ci pomóc i zaproponować rozwiązania jakie stosowałem. Wtedy wybierzesz najlepsze, najlepiej brzmiące dla siebie. Tylko czy masz wiaderko elementów RLC? Inny podział, inna zwrotnica. Efekt zawsze będzie różny.Hej, własnie sie zabrałem za projekt z Fountekiem FW168 i TW 030 WA07, może masz rozpracowaną zwrotnice z podziałem na 2kHz, albo trochę wyżej.
No bo za bardzo nie rozumiem czemu koniecznie chcesz robic podział na poziomie 1.7kHz i komplikować zwrotnicę.
Może wystarczy podział na poziomie powiedzmy 2,2kHz i efekt będzie taki sam, a zaoszczędzi się na elementach i robociżnie ?
Schną spokojnie w cieniu w garażu. Najczęściej "gazowanie" powstaje w przypadku reakcji tłuszczy, olejków zawartych w fornirze z lakierem. Ja zawsze daję izolant. Nigdy nie miałem takich kłopotów. Podobno też takie puste "kraterki" powstają jeśli filtry słabo działają i woda, olej z kompresora dostają się na lakierowany element. Przy lakierowaniu na dworze głównym problemem są owadyNie gazuje ci się lakier w słońcu podczas schnięcia?
Schną spokojnie w cieniu w garażu. Najczęściej "gazowanie" powstaje w przypadku reakcji tłuszczy, olejków zawartych w fornirze z lakierem. Ja zawsze daję izolant. Nigdy nie miałem takich kłopotów. Podobno też takie puste "kraterki" powstają jeśli filtry słabo działają i woda, olej z kompresora dostają się na lakierowany element. Przy lakierowaniu na dworze głównym problemem są owadyDlatego danego dnia daję tylko jedną warstwę, więc lakierowanie trwa wieczność
. Tak to jest u weekendowych konstruktorów.