Mozesz pokazac jeszcze wykres bez wygladzania impedancji na tweeterze?Schemat zwrotnicy:
Czy probowales wyciszyc pasmo powyzej 5Khz w wavecorze za pomoca kondensatora oraz rezystora rownolegle do glosnika?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mozesz pokazac jeszcze wykres bez wygladzania impedancji na tweeterze?Schemat zwrotnicy:
Chcesz zobaczyć o ile zmniejsza się stromość filtrowania dla wysokiego bez RLC? Spróbuję nałożyć dwa wykresy na siebie aby było widać różnicę.Mozesz pokazac jeszcze wykres bez wygladzania impedancji na tweeterze?
Tak. słuchałem tego schematu 23 listopada. Tyle było tych zwrotek, że zapisywałem w kat. z datamiCzy probowales wyciszyc pasmo powyzej 5Khz w wavecorze za pomoca kondensatora oraz rezystora rownolegle do glosnika?
Przy tak niskim podziale dobrą praktyką jest dawanie tego .Nie widze zadnego uzasadnienia stosowania tej korekcji.
W miejscowej hurtowni tkanin. Grosze to kosztuje.Gdzie kupujesz taki filc?
Nawet nie wiedziałem jak to nazywają"poroso"
Na materac do spania ![]() | ![]() |
Troche niskie strojenie jak na tak mały glosnik