• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

francuski hip hop?

Reakcji
0
witam
poszukuje jakiegos francuskiego hip hopu,przypadł mi do gustu,szczegolnie po obejzeniu taxi/2/3
proszę o namiary na torrenty.
pozdrawiam

nie dam Ci namiarow na torrenty - ale moge pomoc w szukaniu tego czego szukasz :P

mc solaar
soundkail
freeman
busta flex
Psy 4 De La Rime
Fonky Famili
Saian Supa Crew
Akhenaton

Francuski rap jest uwazany za najlepszy nic dziwnego ze przypadł Ci do gustu jednak jak sie nie rozumie języka to słuchanie rapu który ma coś wspólnego ze sceną hip hopową mija sie z celem.

Jeżeli chodzi o mnie to jestem patriotą :) Nie lubie nie wiedziec do konca co chce mi przekazać autor textu. Łódzkie podziemie Hip hopowej kultury jest dla mnie najważniejsze.

hmm tasior, spisz ze nazwy zespolow i wpadnij z hdd ;P
Odrazu se taxi zgrasz
cała płyte soundkail mam
i audio z B13 cała :P

(tak to jest jak sie ma 12,342mp3 :P a było 14tys)

Faf larage
Shurik'n
Booba
Lunatic
Mafia K1 Fry
Rohff
Intouchable
Diams
Kool Shen
Zoxea
Serum
Supreme Ntm
Iam
Pyroman
Sniper
Sinik
Arsenik
Ideal J
Freeman
Iron Sy
Nysay
Medine
Salif
Profecy
Oxmo Puccino
113
Rim k

Starczy?

Sanczo Pancio,a masz jakies namiary na torrenty? niewidzi mi sie sciaganie z p2p,znajde kilka piosenek,a nie cale albumy....
pozdrawiam!

Powrót