• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

Reakcji
0
Jako ze mieszkam niedaleko opola to odbiera mi jedno z radji ze stacji wrocławskiej :mrgreen:
I od jakiegoś czasu słyszę reklamę ze w sklepie leklerk (tak się chyba pisze) jest promocja na frezarki. Koszt takiej to 25zl (niby wcześniej kosztowały 100zl)
I tutaj prośba do ludzi z Wrocławia. czy ktoś mógłby podejść do tego sklepu i zobaczyć co to za sprzęt?? Bo byłbym zainteresowany sztuka jeśli byłoby to warte jakichś pieniędzy i myślę ze więcej osób byłoby chętnych na taniutka frezarkę.

Z góry dzięki :mrgreen:

Witam , kupiłem ta frezarkę właśnie w leclerku i powiem że jak za 25 zł to sie opłaca , naarzie próbowałem na małej kolumnie ale nie jest zła , regulacja obrotów itp. i nie ma co od niej wymagac co kilka min najlepiej przerwa żeby silnik się nie spalił , aha i jest jeszcze gwarancja 2 lata:P!! i nie ma w zestawie freza ale to nie problem jumnąć frez w castoramie z zestawu frezów :p

aha i to mój pierwszy post :P pozdrawiam wszystkich:P

Nie na temat...
chiuaua23 napisał:
nie ma w zestawie freza ale to nie problem jumnąć frez w castoramie z zestawu frezów :p

Jeśli przez to twoje "jumanie" mamy rozumieć zwykłą kradzież to oby cię za rękę chwycili przy następnym razie.

chiuaua23 napisał:
tak ale ja dałem propozycje
masz jeszcze inne ?
Jest tu sporo osob ktore ciezko pracuja zeby miec zestaw glosnikow i zakladam ze taka sama ilosc osob uczciwie na to zarobilo a ty wyskakujesz tu z pomyslem zeby cos ukrasc!?
O litości ...ile ten frez kosztuje?! Ojciec Ci nie da ? ..szkoda mi Ciebie!

ja kupiłem, jestem z wrocka do leclerca mam 3 minuty. Jeszcze jej nie próbowałem bo nie mam frezu a kraść nie będe :P ale skompletowanie jej zajęło mi pół godziny. Frezarka na sucho wpada w niezły rezonans ale jak się już rozpędzi to leci. Ludzie już poszarpali co mogli i większość jest zdekompletowana, pootwierane itp, ja do swojej dorzuciłem jakieś badziewia ekstra co znalazlem na ziemi typu zapasowe szczotki śrubki, itp. Jeszcze tydzien temu dało się skompletować ale teraz raczej bym się nie podjął a gwarancja polega na zwrocie kasy wiec lipa.

Co do wyglądu to jest to taka czerwona nieraz widoczna na zdjęciach z budowy PawlaS ;)

tu koleś robi niezły biznes na allegro to jest właśnie ta frezarka :)

http://allegro.pl/item884893583_frezarka_gornowrzecionowa_1020w_magnum_nowa_bcm.html

Podobnie było z wyżynarkami po 10zł, sprzęt trzeba starannie skompletować i po zakupie przesmarować/naoliwić bo inaczej się zatrze.

jutro mogę się kopnąć i sie zorientować czy coś sie da jeszcze w miarę kompletnego wychaczyć ale nic nikomu nie obiecuje jak coś to pw

jaromas, jakby co to pisz tu ;]
Jakby co zapisuję się jako pierwszy do listy oczekujących :D

Powrót