• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

To jest promocja tylko we wrocku.
Panowie a może tak wpuścicie mnie na początek kolejki?? :twisted:
Nie żebym się wpychał czy coś ale to ja pierwszy znalazłem (czyt. ogłosiłem) :mrgreen:

maxxx222, w nagrodę masz gwarantowane trzecie miejsce ;)

Wpierw zorientujmy się czy promocja jest w ogóle jeszcze aktualna...

Ej bo powiem mamie :evil:
To jest niesprawiedliwe :evil:
To czekamy na informacje co i jak dokładniej.

[ Dodano: 2010-01-18, 22:03 ]
dolphin123 Tez najpierw jej tam szukałem ale nie znalazłem a wiec musi to być promocja tylko sklepowa a nie ogolnosieciowa

dokladnie,w lublinie rowniez brak ale za to sa kosze z duperelami po 2,3 zl to kupilem sobie fajny gumowy mloteczek za 3 plny :mrgreen:

Jimi, lista się sama robi :twisted:

[ Dodano: 2010-01-18, 22:30 ]
maxxx222, ale w zamian za trzecie miejsce możesz wybrać bramkę nr 4 lub zamienić ja na kopertę nr 8
tylko uważaj agent Tomek nie śpi

takero nr.1
lklukasz nr2
maxxx222 nr3
jimi nr4
jak ktos dojdzie to dopisze :mrgreen:

[ Dodano: 2010-01-18, 22:31 ]
A sa jakies nagrody gwarantowane zamiast bramek??
Moze jakis Fiat 126p :?: :mrgreen:

[ Dodano: 2010-01-18, 22:46 ]
jaromas jak znajdziesz jakiś cały komplet to po prostu go kup (jeśli nie będzie to problemem dla ciebie kupienie 4 kompletów :mrgreen: ) a potem porozsyłasz to po ludziach którzy zgłosili się do kolejki :)

W sumie fajna opcja. Ale czy ta machina sie do czegokolwiek nadaje? :roll:

No i jeszcze jakieś frezy trzeba z casto zajumować ;) :mrgreen:

Nie wiem czy jest sens się zgłaszać na piątego, czy kolega kupi aż tyle? Bo może był bym chętny

kutwa ja nic nie mowilem o zadnej liscie ;P zreszta nikt mnie jeszcze nie poprosil ladnie :> dobra jutro z ranca pojde do leclerca i napisze wam co i jak a narazie zrobcie orientacyjna liste

promocja jest aktualna na pewno tylko nie wiadomo czy sie uda skompletować zestawy bo cyrkle, końcówki do odsysania odkurzaczem, prowadnice, zapasowe szczotki, klucze, śruby i redukcje do frezów (6 i 8mm) sobie leżą porozp**** i trzeba ostro grzebać zeby coś znaleźć

Powrót