• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

jaromas możesz wrzucić jakąś poglądowa fotkę tego sprzętu :?:
Czy to jest to samo co było pokazane na początku w linku do alle... :?:

to jest dokładnie tamto tylko że w bardziej pomiętolonych kartonach, tamten koleś też jest z wrocka więc pewnie kupił je też w leclercu.

Jeśli to nie problem to również chętnie bym się dołączył. Wysyłka również do Warszawy. Nie mam w pobliżu Leclerca, a poza tym w Warszawie chyba nie ma tych frezarek.

Jimi Lista powinna wyglądać tak:

1.Jimi
2.paldo
3.gilbert
4.cob

Przejrzyj temat od początku to zobaczysz ze oni byli już wcześniej chętni :)

[ Dodano: 2010-01-20, 21:42 ]
Teraz musicie się ładnie uśmiechnąć do jaromas by skompletował tym razem 4 zestawy :mrgreen:

cob napisał:
Wysyłka również do Warszawy
no to już 3 do wawy co zmniejszy koszty wysyłki
to się nazywa gra grupowa :wink:
cob napisał:
a poza tym w Warszawie chyba nie ma tych frezarek.
benek161, ja sprawdziłem dziś na bielanach i nic. A jak u ciebie :?:

Ja jeżdżę często po sklepach typu obi itd jak będą gdzieś w rozsądnej cenie tak do 50zł to kupię z 5 sztuk. Chętni będą na pewno.

A może jeszcze jakieś fajne nie drogie frezy by obczaić?

Tasior, może jedna paczka by do nas powędrowała? Mogę podskoczyć na Sosnowiec w razie czego.

nie wykupią bo one już tam 2 tygodnie leżą, myśle że te 5 kompletów to jeszcze się znajdzie do piątku chyba że promocja się skończy... co do frezów jakby ktoś znalazł ciekawy komplet do podfrezowywania głośników, wycinania otworów, ścinania na 45° , i zaokrąglony na trzpień 6 lub 8 mm w rozsądnej cenie to też bym się pisał

gilbert, spoko, z tym ze tak jak mowisz - musialbys do sosnowca podskoczyc bo jedynie autobusy w moim zasiegu sa ;)

lklukasz napisał:
no to już 3 do wawy co zmniejszy koszty wysyłki
to się nazywa gra grupowa :wink:

Sorry, że się wtrącam w nie swój biznes, ale aż razi po oczach. Jakie obniżenie kosztów wysyłki ? Koszta poniesiecie te same tylko:

takero napisał:
reszta z kosztów wysyłki dla jaromas-a na piwo ?

jeżeli jeszcze da rade to tez się piszę

1.Jimi
2.paldo
3.gilbert
4.cob
5.Tasior
6.mal999

Powrót