• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

takero, a pewny jesteś??
kod pocztowy arkadii to 00-175 a sprawdź sobie jaka to dzielnica. Śródmieście kończy się na torach przed ul. Broniewskiego

[ Dodano: 2010-01-23, 23:45 ]
a poza tym rejestracja mojego samochodu ma na początku WI ......
i chyba wiem gdzie odbierałem dowód i prawo jazdy :evil:

ja jestem z innego miasta wiec jaromas już się dogadałem kasa wysłana już wczoraj a adres na PW masz :) dzięki za frezarkę :)

Dobra, zrobilem troche zamieszanie, bo czegos nie ogarniałem, nie wazne. :roll:

Zatem biore, kase przelewam dzis, bo nie widze by ktos sie zglosil na moje miejsce.

Tasior sorry ale masz rozdwojenie jaźni? bo na PW dzisiaj piszesz że jednak nie bierzesz a po 15 minutach w wątku że przelewasz kase...

jaromas, w pw napisales ze moge zrezygnowac, to napisalem ze potwierdzam ale potem (...) i zmienilem zdanie.

tu jest to co dostaną ci z drugiego rzutu żeby było prościej zdjęcie opisane ;)

12334.jpg

tam gdzie jest widoczna taka miarka trzeba coś wsadzić co w razie potrzeby ograniczy frezarkę (żeby nie ścinała za głęboko) np gwoździa o odpowiedniej średnicy

a to kompletna dla tych z pierwszego rzutu:

12344566.jpg

postaram się w miarę szybko, do warszawy pojdzie jak przyjdzie kasa od reszty a pojedyncze bede wysyłał w wolnych chwilach, mam w tym tygodniu 3 egzaminy więc nie bedzie tych chwil zbyt wiele :/

kasa dotarła od:
maxxx222
lklukasz
Jimi
cob
tasior
PeterWhite

z warszawy czekamy jeszcze na mal999 i Paldo no i do sosnowca pojdzie jak gilbert wplaci

takero placi w naturze :P

O, dobrze że mnie chłopaki wpisaliście na listę ;)

Tak na prawdę to tylko wyraziłem chęć zakupu i zapytałem czy jest sens się wpisywać na 4miejsce, ale jak widać był. W każdym razie jak już jestem na liście to kupuje, choć przyznam sie że trochę mnie to finansowo nie po drodze, bo już się spłukałem w tym miesiącu, ale ok, trudno ;) Nie będę wybrzydzał :razz: . Dobrze że coś mnie tknęło i tu zajrzałem, bo myślałem że temat wygasł i trochę mi to z głowy wyleciało.

Co do odbioru to u Takero jak najbardziej mi pasuje. Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:

Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez ;)

Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?

nowy1 napisał:
to nie zabezpieczenie frezu tylko tulejka kopiująca

Mógłbyś jaśniej?

Szczerze powiem że frezarka raz tylko pracowałem, no może dwa, więc nie orientuje się co i jak jeśli chodzi o szczegóły.

Ps. jaka jest grubość cięcia maksimum? Tzn. mogę ją wykorzystać zamiast wyrzynarki np. do wycięcia otworów pod głośniki (nawet równiejsze będą) :razz:

paldo napisał:
Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:
tylko umów się wcześniej żebym akurat jakiegoś miał :D

paldo napisał:
Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez ;)
ogranicznik to duże słowo jak to element którym jest w realu ;)

paldo napisał:
Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?
Jest już o tym temat na forum, poszukaj.

Powrót