i tak podsunąłem pomysl kobiecie ze frezarke mam na urodziny
tylko pawle jeszcze cyrkiel bede potrzebowal 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
podaj wymiary dla pewnosci. 3szt mam na stanie. jak podpasuje to masz od rekitylko pawle jeszcze cyrkiel bede potrzebowal![]()
onradzik88, teraz popularna jest BOF 1300 http://allegro.pl/bof1300-frezarka-g...281782614.html
ma wszsytko co niezbedne, cena dobra i nic wiecej nie potrzebujesz do uzywania kilka razy w roku
poczytaj opinie o niej
tez mysle o dorobieniu podswietlenia. nawet jak pracujesz w jasnym pomieszczeniu to frezarka cos ci zaslania...Fajnie że ma podświetlenie, teraz tak myślę że by się przydało.
tez mysle o dorobieniu podswietlenia. nawet jak pracujesz w jasnym pomieszczeniu to frezarka cos ci zaslania...
te najtansze faktycznie moga byc nie wygodne
Kurde, no nie jest zly ten BOF, tym bardziej ze kupilem go za troche ponad 100zl, nie pamietam dokladnie ile. Tylko te luzy... Upierdliwa sprawa, bo jak chcesz frezowac pod tweeter np, to nie ma sily, ze przy obnizaniu nie ucieknie Ci frez na bok, przez co moze zebrac nieco wiecej materialu na srednicy okregu. Potem montujesz glosnik i okazuje sie, ze w jednym miejscu jest wieksza szpara.
Gdybys mial mozliwosc sprawdzenia luzow przed zakupem to spoko. Gdzies, ktos pisal, ze jakos naprawil te luzy w BOF'ie, ale trzeba by to poszukac na forum.
Hmm zastanawiam się o jakich luzach mówisz - bo ja nie zauważyłem nic niepokojącego. Chodzi o to, że przy obniżaniu frezarka pracuje na boki po prowadnicy?