Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie tak Makita 3709 jest jak Maktec 372, natomiast 3710 ma pochylaną stopę 45 stopni może się przyda ta opcją. Zobaczymy na ile to silne jest i co można tym robić, docelowo można pomyśleć o Boschu lu makicie 0700 którą ćwiczył Paweł. Podobają mi się małe gabaryty i włącznik na stałe, zobaczymy. Nie przekonuje mnie natomiast stopa z plexi no ale to połowa ceny osprzętu alu.Makita ma pochylana stopke, ktorej nie ma maktec.
Ploter może cos podpowie, gdzie się zaopatrzył
co do frezarki to nic nie mogę powiedzieć bo nie miałem ![]() | ![]() |
Tak jak wspominalem, raczej jako jedynej to bym nie kupil. Gwarancja jest na 3 lata ale jakosc wykonania nie jest wyglada obiecujaco. Niewatpliwa zaleta to jej niska waga i porecznosc, ale brak blokownia spustu to u mnie duzy minus. Uzywam jej glownie do odcinania forniru i frezowania otworow pod terminale czy wyjscia portow. Do frezowania otworow pod glosniki mama inna frezarke. Deneruje mnie rowniez nieco malo precyzyjne ustawienie glebokosci frezowania. Ten obrotowe kolko, rewolwer ma jakies za duze luzy. Frezy sa calkiem dobre jakosci, lepsze od dedry.Pogromca a jak Ty osobiście oceniasz z perspektywy czasu zakup swojej frezarki z Lidl ? jest inaczej zbudowana ale ma 3 lata gwarancji ... W przypadku Euroteca chyba o gwarancji można zapomnieć a i czytałem że części do naprawy też nie istnieją.
Przy zakupie zestawów zawsze poddaję pod wątpliwość użycia niektórych z nich kiedykolwiek.. z reguły idą podstawowe, proste.