mniej zarobi, ale szybciej sprzedaPS. Czemu tak tanio ona stoi skoro są też po 205zł te same modele?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mniej zarobi, ale szybciej sprzedaPS. Czemu tak tanio ona stoi skoro są też po 205zł te same modele?
Przypominam o podaniu modelu oraz marki urządzenia o którym piszemy. | ![]() |
Ja bylem zdecydowany na frezarke bof, ale na allegro zostaly tylko lezaki magazynowe z polroczna gwarancja.
Panowie - ile razy można pisać? Piszemy pełne modele bo np. nazwa BOF nie wiele mówi i może się np. kojarzyć z modelami Boscha POF. To samo z Verto - jakie Verto? Proszę o dopisanie modeli w poście poniżej a ja uaktualnię posty i posprzątam. | ![]() |
nikt z nas nie mial tego wiec nie wiemy czy wartoCzy warto kupić frezarkę VANDER VER712
a po co ci komplet frezow?plus ewentualnie komplet frezów VZF713?
Ja do niedawna tez stalem przed dylematem kupna frezarki i pozytywne opinie jak i dwuletnia gwarancja przekonaly mnie do Graphite 59g716. Jeszcze nie mialem okazji jej uzycKosztowala niecale 300zl z wysylka.
kupujesz tylko kilka niezbednych i olewasz komplet