Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
takero napisał:awaria, gdzie można kupić ?
takero napisał:K0Mii, a potrzebujesz ich wszystkich ?
Bo lepiej kupić 2 czy 3 dobre, niż zestaw 15 z których używać będziesz i tak 3.
Masz podane przez Pawla S. kilka postów wyżej namiary na Dedrę na Allegro.dolphin123 napisał:Czyli dalej nie wiemy co z allegro dobrego kupic, aby miec jeden porzadny a nie trzy g... :smile:
bazookie napisał:Masz podane przez Pawla S. kilka postów wyżej namiary na Dedrę na Allegro.dolphin123 napisał:Czyli dalej nie wiemy co z allegro dobrego kupic, aby miec jeden porzadny a nie trzy g... :smile:
To są naprawdę fajne frezy (i nie drogie - w Castoramie).
Czy te chińskie do czegoś się nadają? Pytam gdyż potrzebuję co najmniej 5-6, które tam są. Zestawy 12 sztuk nie posiadają odpowiednich kształtów i są pewnie tej samej jakości, a pojedyncze frezy o wymyślniejszych kształtach są już droższe. Poza tym najprostszy również chiński frez w markecie to 10zł i nie ma raczej zaokrąglonych, więc boję się, że nie dostanę takich jakie chcę w rozsądnej cenie.bingant napisał:Mam kilka frezów, właściwie bardzo dużo chinoli, bo kupiłem za 130zł 35szt(taki zestaw w walizce) i mam kilka z Dedry. Dedra o klasę lepsza, ale miałem taką sztukę (50mm z łożyskiem), że podczas frezowania odkręciło się łożysko i zniszczyłem sobie frezowany detal. Potem kupiłem następny taki sam i trzpień miał trochę więcej niż 8mm i nie wchodził do frezarki. Kupiłem trzeci i jest dobrze.
a ja ostrze te co mialem w tanim zestawie :mrgreen:marko3T napisał:Można iść na całość i kupić frez z wymiennymi płytkami.
mam identyczne frezy z tanszego zestawu za ok 30zlmaxxx222 napisał:Co sadzicie o takim zestawie??
tak jak pisalem - kupilem zestaw za 30zl i nadal je mam (no poza jednym ktorego mi zgubil michal :evil: )cob napisał:Czy te chińskie do czegoś się nadają?
bo DEDRA to importer tak jak MONACORmaxxx222 napisał:Jedyne co mnie martwi to napis "Made in China" n opakowaniu
maxxx222 napisał:Zaplacilem za nie 15 zl. Jak na moje oko sa salidne i powinny duzo wytrzymac.
Pawel S. napisał:a ja ostrze te co mialem w tanim zestawie
takmaxxx222 napisał:Widziales standy do 2way Binganta ??
mnie nawet nie stac na nowa w pelni sprawna frezarke a co dopiero na takie frezy...marko3T napisał:Ja te co miałem tanie nie ostrzyłem, tylko szybkim rzutem do kosza i już nie kupuje noname, ani Dedry, tylko CMT i Globus.
Pawel S. napisał:mnie nawet nie stac na nowa w pelni sprawna frezarke a co dopiero na takie frezy...