Tak mam taki tylko krótszy troszkę ale wariat! 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To po co w takim razie uwzględniać pochylenie przy projektowaniu zwrotnicy skoro nie ma to znaczenia (wg Ciebie)? Takie trochę sztukowanie marian...
Zbrodnie by marian popełnił jak by nie zrobił pochylenia a w projekcie byłNikt tak nie napisał, poza tym - akurat ja i pewnie dolphin123 to mierzyliśmy i nie bierzemy sobie z tzw. "dupy"
Zbrodnie by marian popełnił jak by nie zrobił pochylenia a w projekcie był
W tym przypadku lepiej jak ma pochylenie niż go nie ma i słucha powyżej osi wysokotonowego![]()
Dalej sytuacja mariana Nie ma standów porządnych albo wkłada poduszkę pod pupę i słucha powyżej osi wysokotonówki (2-3cm )
usher 9950 + 8948
To właśnie wszystko zależy jak będzie ich słuchał, pod jakim kątem bo jeśli pod prostym względem tej pochylonej ścianki to właśnie o to chodzi i czytając jeszcze raz posty mariana myślę, że o to chyba mu chodziło a razem z dolphinem myśleliśmy o monitorkach na wysokości głowy słuchającego także kolego marianie zwracam ci honor o ile o to właśnie chodziło
Mam nadzieję, że uda się na AS skończyć.
tak . 8949 bardzo fajne granie a 9950 taki sobie . Lepiej jak by sobie podłożył po 2 książki pod te monitory ![]() Bo to nie to samo ![]() | ![]() |
Z Tobą marian właśnie taka dyskusja. Pokazujesz konstrukcje, nie opisujesz co i jak, a jak ktoś Ci napisze krytykę, to wielka obraza... Trochę na luz sobie weź i zamiast pisać pierdoły o czepianiu, napisz konkrety od razu i będziesz miał same oklaski w temacie.
Pokazujesz konstrukcje, nie opisujesz co i jak, a jak ktoś Ci napisze krytykę, to wielka obraza...
...bierzesz schemat zwrotnicy z danego projektu i zmieniasz go na swoje widzi mi się, nie uwzględniając niczego co wpływa na zgranie fazowe...
....jeszcze opisujesz jak to gra, czego Ci brakuje...
Jak wystawiasz coś na pokaz i robisz świadomie zmiany/błędy, to i przyjmij świadomie krytykę...
...a nie pisz że się ktoś uczepił...
Cofnijmy się trochę... :Zamiast przeczytać dokładnie, spytać się, to wolisz od razu krytykować.
Te budy testowe były proste (z racji prostszego montażu), ale leżały na liniach które są pochylone.
W odsłuchu to na jedno wychodzi
To chyba jest pytanie, na które można sensownie odpisać, wytłumaczyć o co Ci chodzi a nie się unosić? Nie ogarniam już, EOT.To po co w takim razie uwzględniać pochylenie przy projektowaniu zwrotnicy skoro nie ma to znaczenia (wg Ciebie)?
Już oklejone, zaraz będę robił frezy.
Zelazkiem fornirowales?
Marian jak z basem z tego głośniczka, nie oczekuje cudów ale ogólnie jak wrażenia?