Informacja
zaznaczasz tekst i klikasz w "cytuj zaznaczony tekst" na dole okienka z danym postem | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zaznaczasz tekst i klikasz w "cytuj zaznaczony tekst" na dole okienka z danym postem | ![]() |
Cos jest, tak to wygląda.pawel S a cytaty w Tapatalku? Bo głównie nim się posługuje.
Co to za lakier ? Dwuskładnikowy jakiś ?Witam
poleciałem odrazu Navolem w 10 warstwach
Lakier to Novol 570 do tego utwardzacz novol h 5120 i rozcienczalnik novol thin 850. Wszystko mieszamy zgodnie z kartą katalogowa. Ten lakier to jest klar.Co to za lakier ? Dwuskładnikowy jakiś ?
Dobra robota.
Ciekawi mnie który lakier wyciąga lepiej kolorki z drewna, poliuretan czy klar samochodowy? Testował ktoś?
Ja mam wrażenie że ten klar jest elastyczny i że chyba ciężko będzie o jakiś oprysk. A co do zdjęć to postaram się wieczorem coś wrzucić jak będzie chwila.Najgorsze w całym tym lakierowaniu że jak utrącisz gdzieś lakier to się można nieźle wk..zdenerwować...
Pięknie lakier wyciągnął kolor!
Proporcje były zgodne z notą katalogową i starałem się mieszać co do mlJeżeli jest miękki to coś ze stosunkiem klar-utwardzacz-rozcieńczalnik było nie tak. Jak się szlifowało ten klar, chyba dużo czasu spędziłeś nad maszyną?
Nonameplum lakierował już kilka paczek tym sposobem które mają już kilka lat i twierdzi że nic się z nimi nie dzieje. Ale najlepiej jak by się sam wypowiedział![]()
na zdjęciu wygląda na 2way!!
Po co te wykrzykniki? | ![]() |
a projekt zwrotnicy pan widzial?Bo na zdjęciu wygląda na 2way!!