Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
To ja chyba dziwny jestem, bo dla mnie to basem zagrało dopiero 2x18" przy 2,5kW w pokoju 16m2. Z resztą do tej pory nie uznaje nic poniżej 15" na bas - odsłuch efektów filmowych przy takich warunkach - bezcenny.
Zasilenie.
W domu wala mi się Unitra 50 JP, niby to do nagłośnienia. Przykładowo gitary basowej, ale założe się że dałby rade, fakt że głośnik to 30/200/8 a Unitra 50 realnych watów, warto by to oddać do naprawy i sprawdzić
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.