• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

głośnik do suba aktywnego jako wsparcie fenixów

no nie wiem jakiego techno słuchacie, a w tym którego ja słucham dołu nie ma a'la hh czy inne czarne rytmy.
Bas jest szybki. Zaraz przed wyjazdem miałem możliwość posluchania darude-a na właśnie tym głośniku i mnie to zaskoczyło pozytywnie.
Głośnik nie gra dołem zabardzo, ale tu jakoś nie było to specjalnie potrzebne :P
Pawel S. napisał:
92db to chicho??!! wiem ze SLSa-12 mialem dosc dawno ale nie moglem mu nic zazucic...
jakie 92dB? :D

umberto, przeca wiem ;]
2.83 :)
pozatym należy jeszcze poprawke wziąć na cięcie filtrem dp...

eee no stare dane bralem :razz:

takero napisał:
no nie wiem jakiego techno słuchacie, a w tym którego ja słucham dołu nie ma a'la hh czy inne czarne rytmy
faktycznie w techno, trance czy innych podobnych zejscie nie jest az tak potrzebne i mi w zupelnosci wystarczaja ARNy150. natomiast w D&B lub wlasnie czarnych rytmach zaczyna juz brakowac dobrego zejscia...

Powrót