Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jakto zamocny? przeciez pojedyncze TDA dobrze napedza ARNa.cudny90 napisał:dlaczego wszyscy na forum do tego wzmacniacza na tda7294 od irka polecają arn226, a później się okazuje, że głośnik za mocny?? :/
to ciekawe co innego na uzupełnienie altusów od dołu...Pawel S. napisał:czacha, ja tego glosnika nie polecalem... no i raczej bym niepolecil estrady do domu ;]
jak się okazuje jednak można - ktoś ostatnio narzekał na małą ilość basu z mostka tdaczacha napisał:Spiepszyc chyba nic nie można w tak prostej konstrukcji.
tego 4R magnata mostkiem tda napędzasz ?czacha napisał:Skrzynie z Magnatem sam robiłem.I na fullu nic nie trzeszczy,schodzi nisko.I nie boje sie dawać max mocy![]()
no ale skoro taki sprzet to co tu robi mostek TDA?takero napisał:to ciekawe co innego na uzupełnienie altusów od dołu...
Zartujesz,Magnata zasilam Magnatem the Rock 6000.Bo ten glosnik ma 4ohmy.a TDA ma 8 ohmów.Po za tym Tda7294 na 12V jeszcze nie widziałem.takero napisał:jak się okazuje jednak można - ktoś ostatnio narzekał na małą ilość basu z mostka tdaczacha napisał:Spiepszyc chyba nic nie można w tak prostej konstrukcji.
tego 4R magnata mostkiem tda napędzasz ?czacha napisał:Skrzynie z Magnatem sam robiłem.I na fullu nic nie trzeszczy,schodzi nisko.I nie boje sie dawać max mocy![]()
i jeszcze mi powiedz że porównujesz tego magnata grającego w samochodzie z stxem grającym w domu...czacha napisał:Zartujesz,Magnata zasilam Magnatem the Rock 6000.Bo ten glosnik ma 4ohmy.a TDA ma 8 ohmów.Po za tym Tda7294 na 12V jeszcze nie widziałem.