• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośnik i wzmacniacz do 500zł

Reakcji
0
Jest to wzmacniacz 4-kanalowy, wiec dwa kanaly zmostkujesz i dasz na suba, a pozostale dwa na system przedni ?

Nie wiem czy czasem STX AP nie zagra glosniej niz ten TSW

krzyhoo9 miales stycznosc z tymi glosnikami? dobrze grają?
według mnie co firma to firma dlatego proponuje PIONEERa i BLAUPUNKTa
a co do tego wzmacniacza CARPOWER to chyba to nie jest zbyt dobry sprzet :)
Czy ktos posiada taki sprzet co zaproponował krzyhoo9 i moglby sie wypowiedziec?
krzyhoo9 dziekuje za pomoc

Nie miałem z tym wiele styczności ale opinie mówią same za siebie. AXX1212 to naprawdę dobrzy głośnik i za taką kasę... a CP602 chyba jeden z lepszych wyborów w tym przedziale cenowym

nightmar napisał:
według mnie co firma to firma dlatego proponuje PIONEERa i BLAUPUNKTa
wiec dales sie nabrac na marketing
nightmar napisał:
a co do tego wzmacniacza CARPOWER to chyba to nie jest zbyt dobry sprzet
z akcentem na CHYBA bo wypada lepiej niz blaupunkty (przynajmniej wiekszosc)
nightmar napisał:
Czy ktos posiada taki sprzet co zaproponował krzyhoo9 i moglby sie wypowiedziec?
AXX to niezla pompka czyli tansza opcja dla tego pionka
magnat to tania opcja jezeli niestac cie na cos lepszego. mac odpada wogole bo robia raczej kiepskie glosniki

ten pionek to dobry glosnik dla osob preferujacych "czarna" muzyke i szpanowanie po miescie w postaci "buczenia". poprostu glosnik ma za ciezka membrane...

w tej cenie mozna wyrwac ciekawe uzywki ale to zalezy glownie od Twoich upodoban co do brzmienia

Powrót