• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośnik z dobrym basem na układzie TPA3116

Reakcji
0
Cześć, chciałbym skonstruować głośnik na układzie TPA3116, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w doborze głośników. Chciałbym osiągnąć maksymalną bezpieczną moc tego układu. Pozdrawiam.

Chyba musisz coś więcej napisać co i do czego. Szukasz kolumn do tego wzmacniacza? Projektujesz swoje pcb? Masz jakiś układ? O co chodzi?

Chciałbym skonstruować swoje kolumny, muszę dobrać głośniki do tego wzmacniacza, szukam kogoś kto by mi w tym doradził. Pozdrawiam

Podłogowe? Monitory? Do domu? Na imprezy? Na ognisko? Drogie? Tanie? Naprawdę napisz o co chodzi, jak ktokolwiek ma ci pomóc jeśli tak sączysz informacje?

Do domu, do ok.300zł. Sry, nie wiem jakie informacje są dokładnie potrzebne

Nie, no litości. Klientom zawodowo na początek projektu robię checkliste z pytaniami żeby ustalić potrzeby, ale oni za to płacą, że wiem o co pytać nawet, jeśli oni nie wiedzą.

Jak chcesz włożyć energię w nauczenie się czegoś, zbudowanie czegoś czego jeszcze nie robiłeś, jeśli nie chce ci się sformułować pytania?
Kup gotowe, akurat forumowicz sprzedaje, będą w sam raz
https://diyaudio.pl/forum/na-luzie/...gdn-14-scx-t-10-200-8-pcx-sprzedam#post644354

Powrót