• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośniki za ok.100 zł

Reakcji
0
Bo są takie kolorowe i w ogóle wszędzie jest napisane że to takie świetne i odlot na maksa :mad: A trudno żeby coś co kosztuje 169zł za sztukę było sprzedawane ze trochę ponad 100 za 2 sztuki... A do tego wyraźnie z aukcji wynika że cena jest za sztukę. Bawool jaki masz do tego wzmak? Jeśli chodzi o allegro to za 100zł nie kupi się nic poza syfami w stylu VK czy jak to tam jeszcze zwą...

Niestety za jedna sztuke :neutral: Mozecie cos jeszcze polecic?
Pozdrawiam!

[ Dodano: 2007-10-13, 13:36 ]
Mam ampliyuner Denona 100W na wyjscie!

za 100zł to raczej nic godnego polecenia. Za 200 można znaleźć jakieś Tonsile. A tak w ogóle trochę szkoda takich kolumienek do DENON'a... A raczej odwrotnie.

za 100 nic nie dostaniesz co by "zagrało". Wiem że <TE> kolumienki będą marnowały tego denona ale kilka lat temu kupiłem coś podobnego z auchan'u do auta i nawet fajnie grały jak na tamten czas

Wiem ze to nie bedzie cudowny dzwiek a na wet dobry ale potrzebuje teraz czegos co bedzie tylko gralo przez jakies trzy miesiace bo pozniej bede kupowal a raczej robil cos sam i teraz sa mi potrzebne tylko jakies przejsciowe glosniki.
Pozdrawiam!

za 100zł kup dwa ARZ i wsadź w bude ze starych mebli.
Te linki wyżej to straszne padaki.

[ Dodano: 2007-10-13, 15:52 ]
ew samochodowe arx-y.

Zg15C grają całkiem znośnie jak na tą cene...napewno zdecydowanie lepiej od pierdziawek komputerowych. W sumie póki co możesz kupić właśnie je-przynajmniej tanio bedzie ;)

Wiecie co patrzac na te ofert faktycznie nie ma nic ciekawego :neutral: chyba kupie pierwszy glosnik ushera i on jeden bedzie pewnie lepiel gral niz te badziewne glosniczki z ofert :wink:
Pozdrawiam!

Przepraszam ale nie rozumiem dlaczego wyskoczylem z glupim textem? Jesli cos napisalem zle to mowcie to nastepnym razem sie poprawie!
Pozdrawiam!

Bawool napisał:
Przepraszam ale nie rozumiem dlaczego wyskoczylem z glupim textem?
kolega ma 100zl na cale gotowe kolumienki stereo. a ty wyskoczyles z jednym glosnikiem za 135zl - to juz trzeba bylo zaproponowac SS :P

Pawel S., zauważ że to właśnie Bawool jest autorem tematu :)
Bawool napisał:
chyba kupie pierwszy glosnik ushera i on jeden bedzie pewnie lepiel gral niz te badziewne glosniczki z ofert :wink:
pełnopasmowo chcesz go słuchać ?

A jak to jest pelnopasmowo? Jesli to chodzi o sluchanie wszystkich tonow (wysokich srednich i niskich) to nie! Jutro Dostane zwrotnice na projekcie poleconym przez Ciebie Takero! :wink:

Powrót