• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

głupawy klej

Reakcji
0
jak w temace robiłem kolumne do basu na 4x10calowe głośniki wszystko fajnie. na koniec zostało obklejenie kocem i na początku myslałem ze wszystko gra ale okazało sie że klej (polimerowy "Tytan" w 1l wiaderku) przebija się w niektórych miejscach przez Koc i pozostawia białe plamy. tych skaz nie ma dużo na kolumnie w sumie 5cm2 ale jak tego sie pozbyć
z góry dziękuje

moim zdaniem to jedyne co ci zostalo to google i i szukaj jakiegos rozpuszczalnika ktory to rozpusci ale nie wiem czy nie rozposci okladziny!za to mozesz zafarbowac calosc taka specjalna farba do plotna.. albo oderwac i przykleic na cos innego:)

ten klej jet oparty na polipropylenach i z tego co wiem jest trudny a wrecz niemozliwy do usuniecia lecz kiedys widzialem specjalny srodek do rozpuszczania kllejow

jak pierwszy raz robilem cos z CA to ubrudzilem ladnie mowiac swoje "nowe" spodnie tym czyms ,,, leza w smieciach i tyle.
podobno sa rozpuszczalniki do tego ale w liroju cos widzialem...
poszukaj moze znajdziesz ale to tak jakbys na biala koszule rozlał wino ...
...moze wanisz oksy akszyn ;) :P

Powrót