• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria fornirów

• Autor wątku Autor wątku XYS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przy takich paskach roznica miexzy wloskim a amerylanskim nie ma znaczenia bo i tak slojow nie widac

Ani trochę ... ;-)

beced36893fc1bb6a38df3d6632fe85f.jpg

Jak jemu to wyszło ta metodą, cud. I to jeszcze dwa liście połączył na środku

Do 3ciej minuty filmiku myślałem, że koleś ma jakieś pojęcie i oglądałem z zaciekawieniem... ale potem to robiłem coraz to większe oczy, a na fornirowaniu to już wymiękłem.
To trudno nazwać "połączeniem forniru" Docinanie forniru nożem do tapet i odrywanie palcami tego, co się nie przecieło....mistrzostwo świata - "skill najsamprzód".
Już nie wspominam o kontynuacji wzoru...

Kupowałem całą paczkę w firmie produkującej krajowy fornir i importującej amerykański i egzotyki.
firma ma jedną z siedzib niedaleko mojej pracowni
http://www.braciamrozik.pl
Już trochę czasu minęło jak robiłem te paczki ale fornir jeszcze mam. Jak nie potrzebujesz dużo to napisz priv to ci wyśle w prezencie.
Ps. na tych małych fornir wykończony jest tylko naturalnym olejem - to takie paczki testowe były.

Ostatnia edycja:
Powrót