• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Kalendarz z obcymi ludźmi :D
No macie pokój na AS to pewnie coś zrobicie ciekawego ;)

No średnio obcy skoro dyskutujesz z nimi od 11 lat ... ;-)

Nie mówięo zdjęciu na jakiś miesiąc, ale gdzieś na końcu grupowe w pokoju diyaudio na audioshow czemu nie ?

dzisiaj chce zrobic kalendarz na 2016

pisac kto chce na jaki miesiac swoje zdjecie

dodac do kalendarza imieniny?

Mi właściwie wszystko jedno :) Może być wrzesień, może być maj albo cokolwiek innego ;)

Może warto zrobić listę ?

Styczeń......
Luty.....
Marzec......
Kwiecień......
Maj......
Czerwiec......
Lipiec - Pteterycz
Sierpień......
Wrzesień - gi
Październik - Rfck
Listopad - Pokój DIYAudio z Audioshow
Grudzień......

Ostatnia edycja:
Styczeń......
Luty.....
Marzec......
Kwiecień......
Maj......
Czerwiec......
Lipiec - Pteterycz
Sierpień......
Wrzesień - gi
Październik - Rfck
Listopad - Pokój DIYAudio z Audioshow
Grudzień - marian

Ostatnia edycja:
zrobie druga wersje kalendarza ze zdjeciami z zeszlego roku. bylo tam duzo za malych zdjec. wydrukuje jeden kalendarz i zobaczymy czy jakosc zdjecia bedzie akceptowalna

:thumbup:

To jak będziesz dobierał fotki do miesięcy, to ja poproszę standardowo listopad ;)

Ostatnia edycja:
robie okladke i mam problem z opisaniem nas na grupowym zdjeciu - nie mieszcza sie napisy i nie wiem czy robic strzalki czy oznaczac nas cyferkami :???:

bawie sie programami do kolazu ale chyba szybciej i lepiej zrobie to w paint! :mad:

wszystko drukowalem zeby zobaczyc czy bedzie znosna jakosc
wyzej pokazany kalendarz jest OK
rozdzielczosc zdjec 1600-1200 jest jeszcze znosna. 800pix juz nie fajnie wyglada :/

grupowe na kotrym jestes jest zrobione z dolu i slabo widac reszte osob :(

chcialem ciebie jakos tam wrzucic, ale nie umiem ladnie tego polaczyc w paint :p

Powrót