• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

A mnie w miesiącach ;)

Kalendarz ok, chociaż ja bym dał go w bieli albo ogólnie pokombinował z kolorami. Te forumowe (szczególnie połączenie z czerwienia) dają "brudny/nieczytelny" wygląd. Spróbował bym też wrzucić zdjęcie na środek (pod pasek z logiem forum).

a ma ktos photoshopa zeby zrobic to profesjonalnie?

dodalem jeszcze logo AVS na okladce na firanie w dolnym zdjeciu

czekam do jutra na powazne poprawki i wrzucam tutaj duze zdjecia i zamawiam sobie kalendarze ;)

btw Paweł wysyłałem Ci zdjęcia wzmacniaczy, możesz tam gdzieś wcisnąć...

- - - - - aktualizacja - - - - -

np te myśle ze bedzie pasowało ;)

pierwszego nie wysylales - ten mi sie podoba ;)

wyslij duze zmodyfikowane zdjecie na maila to podmienie na okladce ;)
w sumie masz juz podpisane moje zdjecie wiec mozesz odrazu dodac nicki

pisalem o tym nie raz!
ale zdecydowaliscie ze nie podpisujecie swoich zdjec...

mozna jeszcze okladke zmienic i tam dodac kogo konstrukcja w jakim miesiacu

Paweł, ale fotka grupowa jest bez Pteterycza.

Nie bedzie podpisu na zdjeciach, czyja jest konstrukcja na fotce?

No w sumie przydało by się.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Paweł, a da radę te opisy osób dać dyskretnie na dole?
Coś w stylu: Od lewej- Asia, Paweł074, Gokar... itd. ?

Paweł, ale fotka grupowa jest bez Pteterycza.
tak, ciagle czekam az mi podesle taka zmontowana
wstawilem to co widac bo wyslalem juz to do drukowania. jak sie sprawdza pierwsze sztuki to mozecie spokojnie w tej firmie zamawiac ;)
a dla was przeciez mozna podmienic okladke

Coś w stylu: Od lewej- Asia, Paweł074, Gokar... itd. ?
tez o tym myslalem, ale to wypali tylko na waszej fotce z pokoju. na grupowej juz nie ma szans bo nie bedzie wiadomo kogo to dotyczy

to dolne zdjecie bym podmienil bo jest za niskiej rozdzielczosci :/

Będzie, przecież żadna głowa głowy kolegi nie zasłania, aby nie móc policzyć dokładnie od lewej osób.
Po za tym, my wiemy kto jest kto, a przecież to dla nas te kalendarze prawda? :)

no i będzie to ładniej wyglądać, bo teraz trochę te napisy tworzą chaos na tym zdjęciu.

Po za tym, my wiemy kto jest kto, a przecież to dla nas te kalendarze prawda?
nie do konca - ja kalendaz wieszam na widocznym miejscu a odwiedza mnie sporo osob i sporo osob przeglada te kalendarze ;)

tak przygladam sie i faktycznie niby da sie to ladnie podzielic pionowymi "liniami"
no nie wiem

Powrót