Witam chciałem się zapytać co sądzicie o dwóch GDN-17-200-8-SW w tylnej półce w aucie typu sedan tam gdzie powinny być fabryczne i do każdego osobna obudowa br?Chciałbym zastosować taki układ dwóch subwooferków zamiast suba w bagażniku?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Skrzynka na półce to przede wszystkim nadal funkcjonalny bagażnik. Poza tym, nie ma problemu z przebiciem się do wnętrza.lukiel84 napisał:Nie wiem czy dobrze myślę ale skrzynia w bagażniku czy głośniki w tych otworach oryginalnych to chyba to samo a może sie okazac ze nawet lepiej bo przód głosnikow bedzie grał do srodka auta a skrzynki z br w bagażniku bedą od tyłu głosnika.Pozatym subek w bagazniku tez sie musi przebic przez siedzenia.Co o tym myślicie? Bo pytanie czy ten głośnik ma tak wilki potencjał zeby fajny basik sie z tego wydobył.
Parka jest w gliwcach, druga w zabrzu. Pogadaj z chłopakami i wrzuć je u siebie na próbę, będziesz wiedział, czego się po nich spodziewać.lukiel84 napisał:Może ktoś się wypowie na temat tych głośniczków?
zamówiłeś tego gdna bez napędu czy coś całkiem innego?lklukasz napisał:czekam na mb do nich
cursor napisał:Parka jest w gliwcach, druga w zabrzu. Pogadaj z chłopakami i wrzuć je u siebie na próbę, będziesz wiedział, czego się po nich spodziewać.lukiel84 napisał:Może ktoś się wypowie na temat tych głośniczków?
W przypadku parki z gliwic myślę, że takiej konieczności nie ma. Wrzucasz skrzynki od kolegi dj-mati i słuchasz czy Ci to pasuje u ciebie.lukiel84 napisał:cursor napisał:Parka jest w gliwcach, druga w zabrzu. Pogadaj z chłopakami i wrzuć je u siebie na próbę, będziesz wiedział, czego się po nich spodziewać.lukiel84 napisał:Może ktoś się wypowie na temat tych głośniczków?
No tak ale to i tak bym musiał paki do nich robić.
Poczytaj posty DJ-mati w innym wątku. Porównywał chyba właśnie te 2 głośniki. STX został, a tonsil wylądował na allegrolukiel84 napisał:Jakby był ktoś kto może porównać mojego tonsila z stx 17-200-8sw mimo ,że różnią się średnicą to byłbym wdzieczny![]()