dlaczego sie nie nada ?? bedzie zly ??? a gdzie moge taki mostek dostac ?? 2xTDA7294 i czy on wystarczy czy cos jeszcze bedzie trzeba dokupic ??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jest też wersja 150w @ 8R.brencik napisał:Pameitaj że głośnik ma 8om, wiec tranzystorowy panel 150W od irka sie nie nada...
co ty za bzdury wypisuejsz? :???: przy 8 ohm bedzie mial poprostu 90W. no i jak pisal takero to jest tez mocniejsza wersja - tylko ze mi sie kojazy 130W/8ohmbrencik napisał:Pameitaj że głośnik ma 8om, wiec tranzystorowy panel 150W od irka sie nie nada...
rowniez u irka (lub zbudujesz sam) i do tego trzeba rowniez dokupic transformator np taki http://www.toroidy.pl/index.php?pag...ufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=2quake222 napisał:a gdzie moge taki mostek dostac ?? 2xTDA7294 i czy on wystarczy czy cos jeszcze bedzie trzeba dokupic ??
pierwsza sztuka miała 130w , druga i kolejne mają 150Pawel S. napisał:tylko ze mi sie kojazy 130W/8ohm
| Dziś już był jeden prowokacyjny temat, chcesz być drugim prowokatorem ? Przestań przelewać swoją frustrację na forum bo naprawdę robi się to już nudne, nie tylko dla mnie zresztą. Pomierz tda - sam jestem ciekaw co zmierzysz, rób cokolwiek , tylko zmień nieco ton wypowiedzi bo właśnie przez takich jak Ty ludzie mówią że panuje to coraz niższy poziom - zarówno pod względem merytoryki jak i kultury wypowiedzi. To by było na tyle. Pozdrawiam Takero | |
gra ;]brencik napisał:Podaj jakies zalety takiego przedsięwzięcia.
to pogadaj z irkiembrencik napisał:Jakoś nie słyszałem o panelu irka 150W/8om, na forum nic nie ma...
ja tam spotykam się z kobietami, nie z panienkamibrencik napisał:JAkies panienki itp a nie ciagle ten internet i forum...
mierz co tylko możeszTDA pomierze jak znajde czas. Powiedz tylko dokładnie co poztrebujesz, jakie wyniki.
Zakaldam ze DF, rozklad znieksztalcen w funkci mocy, pasmo z 1W, pasmo mocy, THD+N.
w przypadku panela to tak. o dokupieniu trafa wspominalem przy mostku TDAquake222 napisał:Pawle S. Irek mowil ze nic nie bede musial dokupywac, tylko kabel ktorym polacze wzmacniacz z amplitunerem
:shock:quake222 napisał:mam 13 lat i potrzebuje pomocy
a ja ponad miesiac czekalem :evil:quake222 napisał:Irek mowil ze postara sie jak naszybciej