• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

GDN 30-400 + d800 - zwrotnica.

Reakcji
0
Wtam od paru godzin szukam sensownego schematu pod to zestawienie.

Ma ktoś coś takiego? jeśli nie to prosze posiadaczy kolumn tak owych o opisanie co im siedzi w środku ?

W STX obiecali juz od dawna ale dziś dowiedziałem się że między innymi ta będzie jeszcze w grudniu (i nie tylko ta)

Ja też pisałem/dzwoniłem do stx i zwlekali że proszę napisać maila i wyślą schemat potem obiecali że pojawi się w DIY jako kit na stronie stx i dalej nic nie ma ;/

Właśnie złożyłem taką zwrotnicę . Będe zamieszczał cały artykuł o bydowie kolumn na tych przetwornikach. Cięcie mam na 1,5khz

Maciek M. napisał:
Ja też pisałem/dzwoniłem do stx i zwlekali że proszę napisać maila i wyślą schemat potem obiecali że pojawi się w DIY jako kit na stronie stx i dalej nic nie ma ;/
Tak samo jak zwrotnica do AWX.

Trusskawa napisał:
Właśnie złożyłem taką zwrotnicę . Będe zamieszczał cały artykuł o bydowie kolumn na tych przetwornikach. Cięcie mam na 1,5khz
Czekamy czekamy ...

Podaj jakiś link jak zamieścisz

[ Dodano: 2010-01-03, 12:59 ]
Marian a o jakim nachyleniu zrobić tą zwrotnicę ? (wyliczyć.)

Powrót