• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdy sie czlowiekowi nudzi...

Reakcji
1
Musialem nauczyc sie sztuki fornirowania;) A że na strychu leżały stare somochodówki Kenwoode,postanowiłem coś z nich wykonbinować.Fornirowanie wyszło tak sobie.Największy problem był z łączeniem forniru,co totalnie spieprzyłem;)
Kolumna ma 2x po 8 litrów.Jeszcze musze ją polakierować,bo po ostatnim razie zostały zacieki.
Nie słucham na niej muzy.Przydaje sie na imprezy w kamienicy.Jakosc dzwieku jest srednia.Myslalem ze bedzie gorzej.Najwazniejsze,że gra głośno.
Razem z kasą wydaną na regeneracje głośników wyszło mi ok.70zł.

Ja tez musze sie nauczyc fornirować. Jedyne czego sie obawiam to to żeby go nie spalić :)

Ten głośnik na pierwszym zdjeciu wyglada jakby przeszedł 3 Wojne Światową

Ja kleiłem butaprenem.
Co do głośnika to to jest zdjęcie tego lepszego;)
Ten drugi miał dodatkowo kosz zbity młotkiem.Kumplowi od którego je kupiłem nie chciały się zmieścic w drzwiach samochodu;)
Po regeneracji zgrały duuuużo lepiej.

Powrót