• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie dobre trafa w jeszcze lepszej cenie

Reakcji
0
Witam,
Potrzebuje 2 szt. 400VA 27V i nie wiem gdzie mozna dostac takie trafa w dobrej cenie i niezgorszej jakosci.
Na pewno wielu z Was wie gdzie mozna dokonac dobrego zakupu.
Za odpowiedzi z góry dziękuję.

szaflik spox tylko gdzie znajdziesz mi trafo 1000W za 150zł i 1500W za 204zł???? Podaj namiary do torala jak mozesz??

[ Dodano: 2006-01-27, 18:57 ]
Nie sa to w toralu trafa tam gdzie ja biore są tansze te mocne a te sąłbe są drozsze:)

toral niestety nie zalewa zywica, a ceny wlasnie podniesli bo dopiero teraz dopadla ich podwyzka stali. Niestety nie robia tez duzych mocy zdaje sie ze tylko do 600W.

Dka wszystkich chcacych kupić tanio trafa(to nie reklama) 32 6137373 to jest nr tel do Pana Tomka Gajka oni robia bardzo tanie trafa ceny takie jak podane mam w podpisie.

a propo transformatorow czy w ogule juz z mody wyszly transformatory (kurde jak na zlosc ... zapomnialem nazwy ) no te nie toroidalny :P (wiem mała opłacalnosc )
mam pare takich ale jeszcze ich nie zbadalem ... moc napewno wyzssza nic 300 W
jesli nie przeszkadza wam mniejsza sprawnosc i troche wieksze gabaryty to niezly sposobem na kupienie dobrego transforamtora to dorawanie jakiegos spalonego lub w inny sposob uszkodzonego ups-a !!

jedynym problemem bedzie znalezienie odpowiednich napiec :P

ta a macie jakiś pomysł na nawijanie toroidów,
skąd rdzenie brać? he?

ja wyslalem maila i co? zero odpowiedzi :p

Ja odnosnie tych ups'ow
Nie mialem z tym do czynienia, wiec.... jakie tam jest napiecie na wyjsciu trafa?
Zalezne od akumulatora? przeciez one chyba musza byc na 220V.
Zreszta, lepiej nei bede mowil bo nie wiem co i jak tam dziala ;)
pozdr

Powrót